دوشنبه ٠٣ مهر ١٣٩٦
اخبار > خواص درمانی میوه های پاییزی را بدانیم


  چاپ        ارسال به دوست

خواص درمانی میوه های پاییزی را بدانیم

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی ياسوج، گفت: مصرف برخي از ميوه ها مانند سيب، گريپ فروت، كيوي، گلابي، كلم بروكلي و شلغم، خواص درمانی مفیدی برای بدن دارند.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: سيب سرشار از آنتي‌اكسيدان‌ها است و بهتر است آن را با پوست خورده، زيرا در پوست آن ماده‌اي وجود دارد كه براي قلب مفيد و به صورت خام يا پخته شده توصيه مي شود.

رنجبر با اشاره به اينكه گريپ‌فروت بيش از 75 درصد ويتامين C موردنياز بدن را تامين و منبع غني از ليكوپن است، اضافه كرد: اين رنگدانه‌هاي قرمز رنگ براي جلوگيري از سرطان نقش بسيار مهمي داشته و مقدار زياد پكتين در این میوه، مي‌تواند موجب كاهش كلسترول بدن شود.

وی اظهار داشت: همچنین كيوي منبع غني از پتاسيم و مس است و در مقايسه با پرتقال، ويتامين C بيشتري دارد و می توانید از آن به عنوان يك طعم‌دهنده براي انواع مختلفي از غذاها استفاده، يا اين كه آن را با ميوه‌هاي ديگري مانند توت‌فرنگي، طالبي، پرتقال يا آناناس بخوريد.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: گلابي منبع خوبي از ويتامين C و مس است و مصرف آن به صورت خام يا پخته شده مي‌تواند براي سلامت بدن مفيد است.

رنجبر با اشاره به اینکه كلم‌ بروكلي هم يك انتخاب خوب براي اين فصل است، افزود: نيم فنجان از كلم بروكلي، ويتامين K مورد نياز روزانه بدن را تامين و مي‌تواند منبع مناسبي براي جذب اسيدفوليك و آهن مورد نياز بدن باشد.

وی در پایان به مصرف  شلغم  اشاره کرد و گفت: شلغم از جمله ريشه‌هاي خوراكي سبزيجات است كه مي‌تواند در روزهاي پاييزي جانشين مناسبي براي تربچه و كلم شود و منبع عالي از ويتامين‌هاي A، K و همچنين اسيدفوليك است و براي طعم دادن به آن مي‌توانيد از رازيانه، خرده نان و شكر قهوه‌اي استفاده كنيد.10-4-142


١١:٣٩ - 1393/09/17    /    شماره : ٩١٠٨    /    تعداد نمایش : ١٠٧



خروج




آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 12067
 بازدید امروز : 31
 کل بازدید : 22880
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.7176